Stallfläktar

Motorer 1-fas och 3-fas

Multi-Wing fläktpropellrar
och fläktblad.
Kundanpassad tillverkning.
Snabba leveranser!
Tel 0431-220 10, Fax 0431-222 78
Animek System AB
Erikslund, Åstorpsvägen 66
262 96 Ängelholm
 
Bäste Animalieproducent!
 
Vi kan hjälpa Dig att lösa en hel del ventilationstekniska problem – både stora och små – om du står inför faktum att något snabbt behöver åtgärdas.
  • Utbyte eller reparation av gammal utrustning.
  • Komplettering eller utökning av befintlig ventilationsanläggning.
De flesta av våra produkter är provade vid Statens Maskinprovningar med mycket gott resultat, vilket borgar för säker och funktionell drift.

En annan viktig faktor i dagens kärva ekonomiska klimat är kostnaderna, som måste hållas nere – Det hjälper vi också till med.

Välkommen med Dina ventilationsproblem så löser vi dem tillsammans.
 
 
Experten på fläktar
Animek i Ängelholm har ända sedan 1980 representerat Multi-Wing i Sverige. Kompletta fläktar har vi givetvis, men också motorer, motorarmar, konsoler och fläktblad för reparation av trasiga propellrar.

Det finns fem olika propellertyper där var och en har sin specifika egenskap. "Det gäller därför att noga ta reda på alla grundfakta från kunden så att den lämpligaste propellertypen kan väljas i varje enskilt fall.

Det kan vara sådana faktorer som propellerns diameter, tryckförmåga eller hastighet. Dessutom är det viktigt att veta i vilken temperatur den skall arbeta eller om luften är korrosiv.

Lagerhållningen är stor. När det gäller den vanligaste propellertypen, Multi-Wing Typ H, finns alla navstorlekarna 6-, 8-, 10-, 12-, 14-blad i lager. Tillhörande fläktblad finns för både höger- och vänsterrotation med fasta gradtal 25-30-35-40-45o.

Bladen tillverkas i två olika plastmaterial PPG och PAG samt aluminium. Monteringen sker i egna lokaler. Med ovannämnda basenheter skräddarsys här varje propeller för sitt ändamål.

Multi-Wingfabriken tillhandahåller en mycket rigorös dokumentation både i kurvor och tabeller på de fläktpropellrar som tillverkas. Detta ger trygghet för både säljare och köpare.
Fläktpropellrar med diametrar över 700 mm och hastigheter mer än 900 varv tillverkas på Multi-Wingfabriken, där balansering sker innan de levereras ut till kunden.


Olle Olsson på Animek i Ängelholm visar några olika fläkttyper i det stora sortimentet.
 
 
Tel 0431-220 10
Fax 0431-222 78
Animek System AB
Erikslund, Åstorpsvägen 66
262 96 Ängelholm


Besök vår hemsida: www.animek.se

 

Ja tack, jag vill ha mer information!

Namn:*

Adress:*

Postnr:*
Ort:*

Telefon:

E-post:
 
Jag önskar information om:


Ange summan av 1+1 (spamskydd)

  Fält markerade med (*) är obligatoriska